Monipuolisesta koruliikkeestä löydät niin kauniit lasten korut, nuorten rippilahjat kuin säihkyvät timanttisormuksetkin

Kevät ja kesä on kaikenlaisten juhlien sesonkiaikaa. Mitä lähemmäs kesää mennään, sen enemmän edessä on monia iloisia juhlia ja tilaisuuksia. Juhliin liittyy lähes aina erilaiset korut. Koru on myöskin todella hyvä lahjaidea, oli päivänsankari tai lahjansaaja mitä sukupuolta tahansa. Nykyään lapsillekin löytyy upeat valikoimat toinen toistaan suloisempia koruja, kuten korvakoruja, riipuksia ja ketjuja. 

Etenkin kesällä järjestetään tietysti paljon häitä. Se tarkoittaa myös vihkisormusten ja huomenlahjojen kasvavaa menekkiä. Timanttisormus on kesän ehdoton myyntituote, sillä suurin osa tulevista morsiamista haluaa saada nimettömäänsä kimaltelevan timanttisormuksen, onhan käsillä yksi elämän tärkeimmistä päivistä. Korumallistot tarjoavat tänä päivänä erittäin laajan valikoiman koruja valittaviksi jokaista elämän kohokohtaa varten. 

Korut sopivat lahjaksi niin lapsille kuin aikuisillekin

Koruliikkeeseen saatetaan suunnata jo pian lapsen syntymän jälkeen, sillä niin kutsutut ensikorut ovat hellyyttävä lahjaidea vastasyntyneelle. Lapsen ensimmäinen koru voi olla sormus, riipus tai vaikkapa hurmaava helminauha. Vauvan varttuessa ensikoru jää hänelle ihanaksi muistoksi, ja esimerkiksi pikkuruista sormusta voi käyttää myöhemmin riipuksena, joka kulkee kaulaketjussa mukana läpi lapsuuden. Myös lasten koruissa voidaan käyttää kiviä aivan kuten aikuistenkin koruissa. Kivi voi olla aito jalokivi kuten timantti, mutta useimmiten se on kuitenkin jokin synteettinen kivi kuten aidon näköinen timanttijäljitelmä.  

Nuorille ostetaan paljon korvakoruja, sillä jo ala-asteella korvien rei’itys alkaa kiinnostaa enemmän tai vähemmän sekä tyttöjä että poikia. Pikkuhiljaa iän karttuessa korutoiveet voivat muuttua hieman arvokkaampaan suuntaan. Rippipäivänä monet nuoret saavat kultaisen tai hopeisen ristin ja usein myös ketjun, ellei sellaista ole valmiina. Valmistujaislahjat voivat olla siroja ranneketjuja tai -renkaita, näyttäviä riipuksia tai jopa aitoja timantteja.

Aikuisille koruvalikoima aikaansaa monesti valinnan vaikeuden, sillä markkinoille tulee jatkuvasti uusia aina vain upeampia, omaperäisempiä ja modernimpia koruja. Kullan käytön lisäksi muun muassa sormuksia on alettu modernisoida yhdistämällä samaan sormukseen kiehtovasti esimerkiksi mustaa terästä ja ruusukultaa tai joitakin muita mielenkiintoisia mutta toimivia yhdistelmiä. Timanttisormukset pitävät ehdottomasti pintansa ikisuosikkeina, mutta niidenkin saralla pyritään uudistumaan ja luomaan koko ajan eksoottisempia ja totaalisen lumoavia yksilöitä persoonallista ja vaativaakin makua varten.

Jätä kommentti